Τα φρούτα άλλαξαν μορφή και έγιναν “φρούτα σε μπουκάλι”. Οι συμπυκνωμένοι πουρέδες φρούτου Mixer®, αντιπροσωπεύουν την μεγάλη εξέλιξη στα cocktail, και έχουν γίνει απολύτως η καλύτερη εναλλακτική λύση στη χρήση των νωπών φρούτων.


Τα Προϊόντα της Mixer Cocktails

Banana

Banana

Αυτές οι μπανάνες συλλέγονται στον Ισημερινό και αρχίζει άμεσα η επεξεργασία τους, ώστε να πετύχουμε τον καλύτερο πολτό φρούτων. Μόνο οι καλύτερες, πιο ώριμες, με ισορροπημένη γεύση και τέλειο άρωμα μπανάνες επιλέγονται, ώστε να γίνει ο πουρές μπανάνας. Το προϊόν έχει έντονη και πιστή γεύση, άρωμα και υφή στην φυσική του μορφή. Είναι σαν να πίνεται πουρέ από φρεσκοκομμένες μπανάνες. Δοκιμάστε το!

Strawberry

Strawberry

Η φράουλα της Mixer®, περιέχει 100% πουρέ, από τις καλύτερα επιλεγμένες φράουλες, από όλο τον κόσμο. Ο πουρές φράουλας της Mixer®, σας επιτρέπει να απολαύσετε τα cocktails, τα smoothies ή τα ροφήματά σας, διατηρώντας την γεύση της φρεσκοκομμένης φράουλας, καθόλη την διάρκεια του χρόνου. Ανοίξτε το μπουκάλι και ανακαλύψτε την φυσικότητα του προϊόντος, που περιέχει πραγματικούς σπόρους φράουλας.

Passion Fruit

Passion Fruit

Ο όρος «φρούτο του πάθους», προέρχεται από τα λατινικά, αν και η επίδραση του φρούτου στον οργανισμό, είναι μάλλον καταπραϋντική. Διαφέρει από το παρόμοιο Maracuja στο στρογγυλό του σχήμα, στη σκούρα μωβ φλούδα του, και τον πιο κιτρινωπό πουρέ του. Η Mixer® εισάγει τα passion fruit από την Νότια Αμερική, φέρνοντας στο ποτήρι σας την αληθινή γεύση του φρεσκοκομμένου φρούτου.

Forest Fruits

Forest Fruits

Ο πουρές της Mixer® forest fruit, περιέχει πολτό φρούτων του δάσους, όπως μαύρα μούρα, μαύρα φραγκοστάφυλλα και μύρτιλα. Το προϊόν ξεχωρίζει για το χαρακτηριστικό ρουμπινί χρώμα των άγριων μούρων και την αρωματική του ένταση.Η γεύση παραπέμπει στα άγρια μούρα, που συλλέγονται στην βόρεια Ιταλία. Η γεμάτη και γλυκιά γεύση του, έρχεται σε πλήρη αρμονία με επιδόρπια όπως η κρεμ καραμελέ, το γιαούρτι, η πανακότα και το τυρί μασκαρπόνε.

Mint

Mint

Αυτό το σιρόπι μέντας, διατηρεί όλη την φρεσκάδα και την γεύση της φυσικής μέντας που καλλιεργείται στην Βόρεια Ιταλία, σε περιοχές με πολύ λίγη σκιά και χαμηλή υγρασία.

Watermelon

Watermelon

Το καρπούζι της mixer είναι ένα ιδιαίτερα συμπυκνωμένο σιρόπι, που περιέχει 20% συμπυκνωμένο χυμό καρπούζι. Το καρπούζι, φρούτο σύμβολο του καλοκαιριού, χάρη στην Mixer, είστε σε θέση να το απολαύσετε όλο τον χρόνο, στα cocktails, τα smoothies και στις γρανίτες.

Lime

Lime

O πουρές lime της Mixer® είναι ένα αυθεντικό margarita mix που αποτελείται από ζουμερά lime της Βραζιλίας, λεμόνια από την Σικελία και ζάχαρη. Τα συστατικά είναι πολύ καλά ισορροπημένα, ώστε να επιτευχθεί η τέλεια αρμονία μεταξύ οξύτητας και γλυκύτητας. Μια εσάνς πορτοκαλιού έχει προστεθεί επίσης, για να απολαύσετε μια μοναδική μαργαρίτα, προσθέτοντας απλά, τεκίλα.

Pineapple

Pineapple

Ο πουρές ανανά Mixer® προέρχεται ύστερα από διπλή επεξεργασία συμπύκνωσης των καλύτερων ανανάδων της Λατινικής Αμερικής. Το αποτέλεσμα της διαδικασίας πολτοποίησης είναι 200% συμπυκνωμένος πολτός φρούτου. Χρήση: Pure, όταν χρησιμοποιείται για frozen cocktail, smoothies ή γρανίτες. Αραίωση με 5 μέρη νερού (ως βάση για cocktail). 160 ml αντιστοιχούν σε 1 lt νερό. Αραίωση με 7 μέρη νερό (για την παρασκευή χυμού). 125 ml αντιστοιχούν σε 1 lt νερό.

Tropical

Tropical

To tropical της Mixer® είναι 100% συμπυκνωμένος πουρές φρούτων. Είναι ένα μείγμα από επιλεγμένα ποιοτικά τροπικά φρούτα, όπως μάνγκο, ανανάς, φρούτο του πάθους και παπάγια. Πρόκειται για μια έκρηξη γεύσεων, ιδανική για cocktails, γρανίτα ή χυμό (αραίωση με 7 μέρη νερό).

Cherry

Cherry

Το κεράσι της Mixer, δεν έχει την τραχιά γεύση του sour cherry, αλλά μια λεπτή και ραφινάτη γεύση, που αναδεικνύεται περαιτέρω μαζί με το άρωμα του φρούτου, όταν αναμιγνύεται με οινοπνευματώδη και χυμούς φρούτων. Ανάλογα με την εποχή, ο πουρές κεράσι της Mixer®, συλλέγεται στην Ιταλία, την Γερμανία και την Τουρκία.

Green Apple

Green Apple

Μόνο τα καλύτερα μήλα από το Τρεντίνο και το Νότιο Τιρόλο επιλέγονται και συλλέγονται την στιγμή της τέλειας ωριμότητάς τους. Ο πολτός που παράγεται, είναι απόλυτα ισορροπημένος σε ζάχαρη και κρατάει τον ιδανικό βαθμό οξύτητας. Η εσάνς που λαμβάνουμε από την φλούδα των πράσινων μήλων, δίνει το άρωμα του φρεσκοκομμένου φρούτου. Ο πουρές πράσινου μήλου της Mixer έχει πολύ πυκνή υφή.

Mango

Mango

Το μάνγκο εισάγεται από διάφορες περιοχές του πλανήτη, ανάλογα με την σοδειά και την εποχή, για να παρέχεται η καλύτερη δυνατή ποιότητα. Ο πουρές μάνγκο της mixer, προέρχεται από το Περού, την Βραζιλία και την Ινδία, και όπως όλα τα Mixer®, δεν παστεριώνεται. Διατηρείται 24 μήνες πριν ανοιχθεί η φιάλη και 3 μήνες αφότου ανοιχθεί. Η Mixer® προσφέρει ένα προϊόν με γλυκιά και σταθερή υφή, ιδανικό για την προετοιμασία πολλών cocktail & smooothies.

Kiwi

Kiwi

Το ακτινίδιο της Mixer®, περιέχει 100% πουρέ, από τα καλύτερα επιλεγμένα ακτινίδια, από όλο τον κόσμο. Μόνο οι καλύτερες καλλιέργειες και ποικιλίες ακτινιδίων επιλέγονται και η συγκομιδή γίνεται, όταν ο καρπός φτάσει σε προχωρημένο στάδιο ωρίμανσης, προκειμένου να πετύχουμε τέλεια ισορροποία στην γλυκύτητα και την υφή του φρούτου. Το ακατέργαστο προϊόν πλένεται και πολτοποιείται άμεσα, ώστε να διατηρηθεί η φρεσκάδα και η υφή του φρεσκοκομμένου φρούτου.

Cranberry

Cranberry

Ο πουρές cranberry, είναι η απόλυτη έκφραση του εμφιαλωμένου φρούτου. Είναι το απαραίτητο συστατικό, για την προετοιμασία διάσημων cocktail, όπως το sex on the beach ή το cosmopolitan. Αραιώστε με 5 μέρη νερό, για να παραχθεί ένας πολύ καλά ισορροπημένος χυμός cranberry, τόσο στην γεύση, όσο και στο χρώμα. O πουρές cranberry της Mixer®, παράγεται από φίγγια (κράνα) της Βόρειας Αμερικής.

Coconut

Coconut

Ο πουρές καρύδας Mixer, παρασκευάζεται με αγνό γάλα καρύδας, από την Κεντρική Αμερική. Ο πουρές καρύδας μας, είναι ο τέλειος συνδυασμός, μεταξύ του δροσερού και αναζωογονητκού γάλακτος που περιέχεται στον καρπό της καρύδας και του ινώδους τμήματος που το περιβάλλει. Οι νιφάδες καρύδας που περιέχονται στο μπουκάλι, είναι η καλύτερη απόδειξη, της εξαιρετικής ποιότητας του πουρέ καρύδας Mixer®.

Sweet & Sour Mix

Sweet & Sour Mix

To sweet & sour της Mixer, είναι ένα έτοιμο, εμφιαλωμένο pre-mix, που διακρίνεται για την τέλεια ισορροπία των συστατικών του. Η τέλεια ένωση μεταξύ του φρεσκοστυμμένου χυμού λεμονιού της Σικελίας, τα αιθέρια έλαια που περιέχονται στην επιδερμίδα του καρπού και το σιρόπι ζάχαρης καθιστά αυτό το προϊόν απαραίτητο για την προετοιμασία, daiquiris, margaritas και ένα μεγάλο αριθμό από μη-αλκοολούχα ποτά.

Peach

Peach

O πουρές ροδάκινο της Mixer®, διατηρεί όλο τον χρόνο την γεύση από τα καλύτερα Iταλικά ροδάκινα στην καλύτερη ωριμότητά τους. Το φρούτο δεν ακολουθεί διαδικασία παστερίωσης, ώστε να διατηρήσει όλη την φυσικότητα. Το ροδάκινο της Mixer έχει πολύπλοκο και έντονο άρωμα, με πυκνότητα πιστή στο αρχικό φρούτο. Με το Mixer® ροδάκινο, μπορείτε να απολαμβάνεται το διάσημο cocktail bellini όλο τον χρόνο.

Maracuja

Maracuja

Η Mixer® συλλέγει από τον Ισημερινό και άλλες επιλεγμένες περιοχές της Κεντρικής Αμερικής την καλύτερη Passiflora Edulis ή φρούτο του πάθους. Το φρούτο αυτό έχει συνήθως πολύ καλή ισορροπία οξύτητας και κατόπιν μιας πολύ προσεκτικής επεξεργασίας, λαμβάνουμε τον πουρέ του φρούτου, αποτυπώνοντας με απόλυτη αξιοπιστία την αρχική γεύση του φρούτου.

Mango – Carrot

Mango – Carrot

Το mango carrot, αποτελούμενο από πουρέ μάνγκο, καρότο και χυμό πορτοκάλι, ήταν ένα πολύ δημοφιλές cocktail στις αρχές της δεκαετίας το ’80. Η Mixer® παρουσιάζει αυτόν τον συνδυασμό, σε ένα πουρέ με 100% συμπύκνωση, πλούσιο σε βιταμίνες (β-καροτένιο, Β, C, PP, D, E), μέταλλα και πρωτείνες ωφέλιμες για τον οργανισμό. Η σύσταση του πουρέ είναι 50% πουρές καρότο, 40% πουρές μάνγκο και 10% πουρές πορτοκάλι.

Papaya

Papaya

Η mixer φέρνει στα ποτά σας μια τροπική γεύση καθόλη την διάρκεια του χρόνου, εισάγοντας παπάγια από την Κεντρική Αμερική. Ο πουρές παπάγια 100% της Mixer® συλλέγεται εποχιακά και συμπυκνώνεται ώστε να διατηρείται για μεγάλο χρονικό διάστημα, χωρίς να υποβάλλεται σε διαδικασία παστερίωσης.Η παπάγια της Mixer® φέρνει στο ποτό σας, την τροπική γεύση του καλοκαιριού, ακόμη και στην διάρκεια του χειμώνα.

Melon

Melon

Το πεπόνι της Mixer® είναι 100% πουρές φρούτου, από επιλεγμένες Ισπανικές και Ιταλικές σοδειές και φέρνει στο ποτήρι σας, την δροσιστική, φυσική γεύση των καλύτερων ώριμων πεπονιών, όλο τον χρόνο. Το Mixer είναι μη παστεριωμένο προϊόν, ώστε να διατηρεί όλα τα αρώματα και την φρεσκάδα του αρχικού φρούτου. Σερβίρεται στο ποτήρι σας, για να εκτιμήσετε, την ομοιότητα με το φρέσκο φρούτο, τόσο στην γεύση, όσο και στο άρωμα και στο χρώμα.

Pomegranate

Pomegranate

To ρόδι της Mixer ® είναι ότι καλύτερο έχετε δοκιμάσει. Περιέχει πραγματικό χυμό ροδιού, σε σχέση με άλλα προϊόντα της αγοράς, που αναμιγνύουν το χυμό του ροδιού με άλλα φθηνότερα υλικά, με αμφίβολα αποτελέσματα. Το άρωμα του είναι αρκετά έντονο, το χρώμα του ρουμπινί, ενώ η γεύση του ισορροπημένα γλυκιά και ντελικάτη.

Prickly Pear

Prickly Pear

To φραγκόσυκο είναι αναμφίβολα το πιο αυθεντικό και εξεζητημένο φρούτο της Mixer®. Εισάγεται από την Αίγυπτο και την Τουρκία. Ο πουρές του φραγκόσυκου είναι χυμώδης με γλυκιά γεύση. Είναι εξαιρετικό για cocktails & smoothies, ενώ είναι απογειωτικό, σε φρουτένιες παραλλαγές κλασικών cocktail (prickly pear mojito).

Raspberry

Raspberry

Ο πουρές raspberry της Mixer®, περιέχει 100% πουρέ βατόμουρου και μεταφέρει στα ποτά, την γεύση και το άρωμα των φρεσκοκομμένων μούρων. Ο πουρές προέρχεται από την Ιταλία και την Κεντρική Eυρώπη, ενώ το μεγαλύτερο μέρος της παραγωγής, προέρχεται από την Γερμανία. Ο πουρές στην συνέχεια συμπυκνώνεται με δεξιότητα και ακολουθεί μια προσεκτική επεξεργασία, ώστε να οδηγηθούμε στο τελικό προϊόν, με την σωστή ένταση χρώματος και το σωστό άρωμα.

Cane Sugar

Cane Sugar

To cane sugar της Mixer® παρασκευάζεται από 100% ζαχαροκάλαμο, σε αντίθεση με άλλα προϊόντα της αγοράς, που «δηλώνουν» cane sugar, αλλά περιέχουν μόνο 51% προϊόν από ζαχαροκάλαμο. Ένα κουταλάκι του γλυκού υγρή ζάχαρη, ισοδυναμεί με 10gr κρυσταλλικής ζάχαρης. Είναι η ιδανική γλυκαντική ουσία, για cocktail, long drinks, φρουτοσαλάτες, γλυκά, γρανίτες και παγωτά. Εξαιρετικό με καφέ ή παγωμένο τσάι.

Apple Martini

Apple Martini

Η επιλογή των καλύτερων συστατικών, η προσήλωση στην αρχική συνταγή και η προσεκτική επεξεργασία της πρώτης ύλης, είναι όλα τα στοιχεία που κάνουν αυτό το εξαιρετικό προϊόν. Το apple Martini της Mixer, περιέχει 25% χυμό πράσινου μήλου από του Νότιο Τιρόλο, φυσικό χυμό λεμονιού συνδυασμένο αρμονικά με χυμό από ξινόμηλα. Απλά προσθέστε μια μεζούρα βότκα, για να δοκιμάσετε γρήγορα και απλά ένα εξαιρετικό Apple Martini.

Lychee

Lychee

Το Λίτσι της Mixer®, περιέχει 100% πουρέ, από τους καλύτερους καρπούς Λίτσι σε όλο τον κόσμο. Μόνο οι καλύτερες καλλιέργειες και ποικιλίες Λίτσι επιλέγονται και η συγκομιδή γίνεται, όταν ο καρπός φτάσει σε προχωρημένο στάδιο ωρίμανσης, προκειμένου να πετύχουμε τέλεια ισορροποία στην γλυκύτητα και την υφή του φρούτου. Το ακατέργαστο προϊόν πλένεται και πολτοποιείται άμεσα, ώστε να διατηρηθεί η φρεσκάδα και η υφή του φρεσκοκομμένου φρούτου.

Margarita

Margarita

Μόνο τα καλύτερα Βραζιλιάνικα lime έχουν επιλεγεί, για να απολαύσετε μια αυθεντική Μαργαρίτα. Το margarita mix της Mixer, περιέχει 24% χυμό lime, με την προσθήκη φυσικού χυμού λεμονιού από την Σικελία και ζάχαρη, προκειμένου να επιτευχθεί η τέλεια sweet & sour ισορροπία. Μια εσάνς πορτοκαλιού έχει προστεθεί επίσης, για να δημιουργήσετε μια μοναδική μαργαρίτα, προσθέτοντας απλά, τεκίλα.

Sex on the Beach

Sex on the Beach

H υπέροχη ένωση πορτοκαλιού, ροδάκινου και cranberry, δημιουργεί έναν συνδυασμό, που θυμίζει καλοκαίρι. Επειδή το sex on the beach της Mixer δεν είναι παστεριωμένο κρατάει όλη την φρεσκάδα του φρεσκοκομμένου φρούτου. Απλά προσθέστε την βότκα και απολαύστε ένα sex on the beach, με όλη την γεύση του καλοκαιριού.

Cosmopolitan

Cosmopolitan

Έτοιμο, pre-mix coctail cosmopolitan. Υπέροχη γεύση, υπέροχο άρωμα, υπέροχη ποιότητα. Δοκιμάστε το!

Mojito

Mojito

Το νέο Mojito mix της Mixer, είναι ένα ευέλικτο και καταπληκτικό pre-mix προϊόν. Είναι εκπληκτικό, εφάμιλο των καλύτερων κουβανέζικων mojitos. Περιέχει 30% χυμό lime και χυμό λεμονιού, καθώς και πραγματικό cane sugar, όπως απαιτεί η αυθεντική συνταγή. Το άρωμά του είναι φρέσκο και φυσικό, διότι κατάγεται απευθείας από το εκχύλισμα του Hierba buena, το οποίο είναι το πρωτότυπο λεπτό άρωμα μέντας, που φύεται στην Κούβα. Απλά προσθέστε το ρούμι!

Pinacolada

Pinacolada

Η mixer εισάγει κατ’ευθείαν από την Λατινική Αμερική τις καλύτερες καρύδες και τους πιο γλυκούς και ώριμους ανανάδες, για να παράγει αυτό τα θαυμάσιο pre-mix. Η pinacolada της Mixer, είναι συμπυκνωμένη βάση, για να φτιάξετε αξέχαστες και πανεύκολες pinacoladas. Περιέχει 90% ανάνα και 10% γάλα καρύδας, που συμπυκνώνεται και αναμιγνύεται με κρέμα καρύδας.

Γρανίτες – Smoothies