Γνωρίστε τη Mokito SpA Italy

Γνωρίστε τον προμηθευτή καφέ Ιταλικής καταγωγής Mokito SpA, και ενημερωθείτε για μια πλήρη γκάμα γκουρμέ προϊόντων.

Η Mokito SpA ιδρύθηκε το 1931 στο Μιλάνο από τον Daniele De Bei ως ICAM, Εισαγωγή Αραβικού Kαφέ Μοκίτο ΑΕ, και επέλεξε το Μιλάνο ως κύρια περιοχή για τις δραστηριότητές της. Με την έλευση της μηχανής εσπρέσσο, κατά το δεύτερο παγκόμιο πόλεμο, ο στόχος της Mokito συνέχισε να είνα αυτός του να προμηθεύει εκλεκτό χαρμάνι καφέ στον χώρο της καφεστίασης ώστε να απολαμβάνουν οι πελάτες εξαιρετικά ποιοτικό εσπρέσσο.
Ένα υψηλό επίπεδο ποιότητας που εδραιώθηκε σε περισσότερα από ογδοντα χρόνια εμπειρίας, τεσσάρων γενεών, σήμερα καθημερινά σας εξυπηρετεί. Η εγγύηση της μάρκας Mokito προέρχεται από τη συνεχή αφοσίωση και από την καινοτομική χρήση της τεχνολογίας τηρώντας την παράδοση. Το 1974 η Μokito ενσωμάτωσε την Moka Reale srl, ενεργή στην αγορά από το 1933, διατηρώντας έτσι και αυτή τη δεύτερη μάρκα στις σειρές των προίόντων της.

Το 1996 η Mokito SpA έγινε ένας από τα ιδρυτικά στελέχη της Bomocaf SpA μαζί με άλλα δύο καφεκοπτεία επίσης ισχυρά και με μακρά παράδοση. Οι τρείς συνέταιροι θέλησαν να ενώσουν τις παλιές εμπειρίες τους σε μια νέα βιομηχανία, τεχνολογικά προηγμένη. Σήμερα, ύστερα από την έξοδο του ενός εκ των τριών μελών των μετοχικών εταιριών, Bomocaf SpA, εκτός από τη μετατροπή του προϊόντος για τη Mokito, χάρη στην εμπειρία που έχει αποκτήσει και στην τεχνολογία που υπάρχει στις εγκαταστάσεις στο Μπινάσκο, καβουρντίζει και συσκευάζει καφέ για πολυάριθμα καφεκοπτεία που επιδιώκουν ως πρωταρχική αποστολή της επιχείρησής τους την ποιότητα στα χαρμάνια τους.

Τελευταίο σημαντικό ορόσημο στην ιστορία της Mokito ήταν η ενσωμάτωση της Melcaffè Spa το 2008. Με την ενσωμάτωση της Melcaffè, ιστορικό καφεκοπτείο του Μιλάνου με λειτουργία από τη δεκαετία του ’50, η Mokito Spa ισχυροποίησε περαιτέρω την παρουσία της στην περιοχή της Λομβαρδίας και αποφάσισε, λαμβάνοντας ως θεμελιώδες τη διατήρηση των παραδοσιακών αξιών, να εντάξει το εμπορικό σήμα και τα χαρμάνια της Melcaffè στο εσωτερικό των προσφορών της όπως είχε κάνει και για την μάρκα Mokareale το 1974.

Γνωρίστε τη Mokito SpA Italy