Ποιότητα Mokito Caffe

Το πάθος του να φτιάχνεις καφέ, γεννιέται στην επιλογή των καλύτερων χαρμανιών. Η προσφορά προϊόντων με πολύ υψηλές προδιαγραφές ποιότητας ήταν ανέκαθεν μια από τις προτεραιότητες της εταιρίας μας.

Για εμάς, η ποιότητα δεν «ελέγχεται» εκ των υστέρων στο τελικό προϊόν, αλλά «χτίζεται» με ένα αυστηρό σύστημα διαδικασιών που ξεκινά με την επιλογή των κόκκων, περνάει από ένα σωστό καβούρδισμα και ανάμειξη και καταλήγει με τη συσκευασία σε ειδικές συσκευασίες που διατηρούν τις ιδιότητες κάθε ξεχωριστού κόκκου καφέ αναλλοίωτες για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Κατά τη διάρκεια όλης της διαδικασίας, ακόμα και πριν την εισαγωγή, το σύνολο των διαφόρων ειδών και η ποιότητα του καφέ που θα γίνουν μέρος ενός χαρμανιού Mokito ελέγχονται πολλές φορές, ακόμα και σε 4 περιπτώσεις κατά τη διάρκεια του συνόλου της παραγωγικής διαδικασίας, και αναλύονται από ένα πάνελ δοκιμαστών.

Όλη αυτή η αυστηρή μέθοδος ελέγχων πραγματοποιείται στην εταιρία για να είμαστε σε θέση να προσφέρουμε στους πελάτες μας ένα προϊόν με υψηλές ποιοτικές προδιαγραφές σταθερές στο χρόνο.

Αυτή η προσοχή στις διαδικασίες μας αντάμειψε με την αναγνώριση της Πιστοποίησης συμμόρφωσης του Συστήματος Διαχείρισης Ποιότητας σύμφωνα με το πρότυπο ISO 9001/2000.

Επιπλέον, σύμφωνα με το νομοθετικό διάταγμα 155/97 η Mokito SpA εφαρμόζει ένα σύστημα εξασφάλισης της υγιεινής του προϊόντος (HACCP) τεκμηριωμένο από σχετικό εγχειρίδιο για σωστή πρακτική υγιεινής.

Ποιότητα Mokito Caffe