Απογειωθείτε με εκπληκτικά αρώματα και γεύσεις που θα σας σαγηνεύσουν. Με ολόκληρα κομμάτια φρούτων, η La Vita αποτελεί το ιδανικότερο ρόφημα σοκολάτας στον πλανήτη.


Τα Προϊόντα της La Vita Chocolata

La Vita Denso

La Vita Denso

Η καλύτερη σοκολάτα, πιστή στην ιταλική ζαχαροπλαστική παράδοση, παχύρρευστη και κρεμώδης, που τη γεύεσαι ακόμα και με το κουτάλι.

La Vita Caramel

La Vita Caramel

Ρόφημα σοκολάτας με κομμάτια καραμέλας γάλακτος. Απολαύστε το αγαπημένο σας ρόφημα σοκολάτας με το επίμονο και πλούσιο άρωμα της καραμέλας.

La Vita Classic

La Vita Classic

Κλασική ζεστή σοκολάτα. Παχύρευστη, γευστική και αναζωογονητική, η la vita θα σας ξελογιάσει. Ένα ρόφημα σοκολάτας, το οποίο σας προσκαλεί να γνωρίσετε την απόλαυση μιας παραδοσιακής ιταλικής ζεστής σοκολάτας, για μια έκρηξη απόλαυσης.

La Vita Light

La Vita Light

Η απόλυτη απόλαυση με λίγες θερμίδες.

La Vita Fragola

La Vita Fragola

Ρόφημα σοκολάτας με κομμάτια φράουλας. Απολαύστε το αγαπημένο σας ρόφημα σοκολάτας με το επίμονο και πλούσιο άρωμα της φράουλας.

La Vita White

La Vita White

Προϊόν για τους λάτρεις ροφημάτων με λευκή σοκολάτα. Η πλούσια γεύσης της πραγματικής λευκής σοκολάτας δημιουργεί ένα εξαιρετικό ρόφημα.

La Vita Praline

La Vita Praline

Ρόφημα σοκολάτας με κομμάτια φουντουκιού. Απολαύστε το αγαπημένο σας ρόφημα σοκολάτας με το επίμονο και πλούσιο άρωμα του φουντουκιού.

La Vita Chocolata